Bokdrøs for barn 17. 11.18

Ahnéll, Irene: Pling vaken (2018)

Morosam bildebok om leggjetid! Klara får ikkje sove. Ho gjer alt ho kan for å få det til, som å drikke litt ekstra vatn, ta ein ekstra tur på do og prøve å få mamma til å syngje endå ein nattasong. Men same kva Klara gjer, er ho like pling vaken. Og det blir ikkje enklare når monsteret i skåpet heller ikkje får sove. Lån boka på biblioteket!

Barnett, Mac: Firkant (2018)

Denne boken handler om Firkant. Den handler også om Firkants venn Sirkel. Dessuten handler den om hvordan Firkant prøver å lage noe som er perfekt, slik Sirkel er. Men det er vanskelig å få noe til å bli perfekt. Lån boka på biblioteket!

Barnett, Mac: Trekant (2018)

Trekant og Firkant er venner. Trekant vil spille Firkant et listig puss. Han stiller seg utenfor huset til Firkant og lager vislelyder, fordi han vet at Firkant er redd for slanger. Men Firkant vet å ta igjen med Trekant. Firkant stiller seg i åpningen i huset til Trekant, for da stenger han lyset ute og Trekant er redd for mørket. Lån boka på biblioteket!

Mjønes, Johan B.: Lukas og Spurven (2018)

En liten spurv flyr inn i vinduet og blir liggende livløs. Lukas tror at den kanskje er død og bærer den inn. Alle de voksne kommer for å hjelpe. Men katten har også fått ferten av spurven og nærmer seg. Lån boka på biblioteket!

Teigen, Elna: Sjokolade-Sivert (2017)

Sivert elsker sjokolade. Derfor blir han kalt Sjokolade-Sivert. Han kunne gjerne spise sjokolade hver dag, om han hadde fått lov. Men mamma sier han bare får sjokolade på lørdager. Selv om han spør så pent han kan om sjokolade når han er med mamma på butikken, må han vente til lørdag. En lørdagsmorgen våkner Sivert og oppdager at absolutt alt er blitt til sjokolade. Han er veldig lykkelig - en stund. Lån boka på biblioteket!

Davies, Benji:  Stormhvalen (2015)

"Stormhvalen" er en rørende historie om en far, en sønn, kjærligheten, havet og en liten hval. Lån boka på biblioteket!

Davies, Benji:  Stormhvalen om vinteren (30.08.2018). Lån boka på biblioteket!

En nydelig historie om forholdet mellom far og sønn, og en liten babyhval som kommer tilbake. På en øy full av snø venter en liten gutt på pappaen sin, som har dratt på fisketur. Det blåser opp til snøstorm, og den lille gutten må finne pappa. Men hvem skal redde ham, når han trenger hjelp?

Moseng, Elisabeth: Herr Hansen får besøk (2017). Lån boka på biblioteket!

Grøntvedt, Nina E.:  Plutselig (2017). Lån boka på biblioteket!

Merino, Gemma: Klart jeg kan klatre, sa kua (2016). Lån boka på biblioteket!

Rønne, Nina Nordal: Grå (2017). Lån boka på biblioteket!

Henn; Sophy: Den magiske hatten (2018). Lån boka på biblioteket!

Lindgren, Astrid: Reven og Nissen (2017). Lån boka på biblioteket!